Jubileum BBQ

Plusscoutskring Aurora Jubileum logo8 Augustus 2018 bestond de Aurora-stam 5 jaar, en dat moest natuurlijk gevierd worden!

Dit konden we echter niet alleen dus naast alle huidige leden vierde we deze dag op 8 september met iedereen die onderdeel is geweest van de Aurora-stam.
Zo waren er naast de huidige Aurora leden een aantal oud leden uit de tijd dat de Aurora-stam nog onder de vlag van Scouting Wartburg draaide, oud bestuursleden die hebben geholpen Plusscoutskring Aurora op te zetten en de huidige leden van de Ouder Kind Hike.
Al met al was het een drukke gezellige scoutingbende!

Ondanks dat we de locatie op het laatste moment verplaatst hadden omdat er regen was voorspelt en een boot tripje er dus niet inzat werden we super goed ontvangen bij Angel in haar tuin, waar we heerlijk droog zaten.

Nadat het Welkoms woord gezegd was werden Angel en Peach bedankt voor hun 5 jaar inzet bij Plusscoutskring Aurora met een 5 jaar Lustrum pin van Scouting Nederland.
Nu het officiële gedeelte achter de rug was, was het naast de vuurbak die branden tijd om de BBQ aan te zetten en te genieten van het heerlijke eten wat voor ons geregeld was.

De avond werd nog afgesloten met een drankje bij het warme vuur.
Op naar de volgende 5 jaar!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s